Història

DES DE 1990

Agustí pastisser va néixer l’any 1988, com les grans empreses ho va fer en un garatge, concretament al de l’Agustí i la Nuri, des de llavors hem crescut molt no tant com Apple..) però hem anat creixent i acumulant experiència. Vam començar fent pastissos i creps per endolcir les celebracions de la gent de Navarcles.
Ben aviat ja endolcíem el Bages, i no només amb pastissos, ara ja amb bolleria, entrepans i un local a Navarcles amb cafeteria per a gaudir de bons moments en companyia. Enamorats del nostre territori com som, el 1995 vam crear els rocs de Sant Benet! En homenatge al monestir. El 2002 vam ampliar les nostres instal·lacions creant el restaurant amb la carta de postres més gran del món: tota una pastisseria!!
I com que ens encanta celebrar-ho tot, una de les nostres especialitats són els càterings, que ens permeten estar al vostre costat en els moments més importants: casaments, batejos, comunions, aniversaris, festes de barris, festes d’empresa o presentacions de productes. Això ens ha aportat mil i una aventures, com fer un casament de 5 estrelles en un descampat, perdre hores de son alimentant a campions del world rallie car, i fins hi tot poder tocar la champions! Però tot i això mai hem perdut ni perdrem el nostre tarannà d’empresa familiar, ja que la proximitat i flexibilitat són la nostra essència, i això ens permet continuar endolcint les vostres vides.
Gràcies per acompanyar-nos en aquest camí!