CÀTERINGS

A Agustí Pastisser entenem que no tots els càterings han de ser igual. Volem treballar estretament amb vosaltres per realitzar un menú que s’adapti al vostre esdeveniment i pressupost. Oferim tot, des de l’alimentació bàsica al servei de càtering complet. Podem ajudar-vos en la planificació, localitzar el lloc adequat, i també en consells generals procedents dels molts d’esdeveniments que ja hem atès.

e473cf4cd7921629949c4fcc6f2146b1

Particulars:
No tens ganes de cuinar? Voleu preparar una festa sorpresa? Vols sorprendre la teva parella amb un esmorzar romàntic? Vols portar una cosa a la feina per celebrar el teu aniversari?

 

 

 

 

 

 

Esdeveniments/ celebracions:
Casament? Bateig? Comunió? Babyshower?
Disposem d’una oferta gastronòmica especialitzada així com material i servei per a tot tipus de muntatges. 

Col·lectivitats
Sou molta colla?
Disposem de preus i solucions especials per a trobades, Festes majors, Festes de barri i colles a partir de 100 persones. 

Empreses
Una de les nostres especialitats és el servei gastronòmic integral a empreses. Pots comptar amb els nostres serveis per a:
Coffee breaks, Dinars/sopars, Presentacions de producte, Celebracions d’aniversaris, Portes obertes, Jornades d’empresa, brindis i lots de Nadal…

Ens podeu trucar al  938310530 o enviar un correu electrònic a info@agustipastisser.com i avui mateix ens podem posar a treballar.